logo Draagt Elkanders Lasten

Kindersponsoring

Help een kind in Roemenië of Moldavië voor € 12,50 per maand!De financiële problemen zijn in Roemenië en Moldavië door de slechte economie enorm groot. Kinderen zijn daar als eerste de dupe van. Ouders trekken naar het buitenland om te werken en komen soms niet meer terug. De kinderen worden ondergebracht bij grootouders die de zorg ook niet aankunnen. Het komt ook voor dat kinderen door de ouders verkocht worden en daardoor in de prostitutie en/of mensenhandel terecht komen. Afschuwelijke gevolgen van armoede. Om te helpen voorkomen dat de kinderen op straat komen te staan, doen we een beroep op uw hulp.

Door middel van het project ‘kindersponsoring’ willen we helpen met het onderhoud van kinderen. Dit gebeurd in het naschoolse opvangproject van Pentru Tine in Botosani. Voor de kinderen die hier verblijven, vragen we sponsors om voor € 12,50 per maand een kind voor hun rekening te willen nemen. Als sponsor ontvangt u tenminste een keer per jaar een verslag  over de kinderen. Help deze kinderen voor het kleine bedrag van € 12,50 per maand!

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze coördinator kindersponsoring door het onderstaande formulier in te vullen.

Sinds 1995 actief met hulpverlening in Roemenië
Ook actief in Moldavië

Draagt Elkanders Lasten Ridderkerk

Eikendreef 81 - 2982 CJ Ridderkerk - Tel. 0180-412698 - IBAN: NL30 INGB 0670471046