logo Draagt Elkanders Lasten

Doneren

Winterfair

Op zaterdag 3 december organiseren wij een mini fair met onder andere verkoop van tweede kans artikelen (brocante), tweede kans boeken en kaarten. Moldavische wijn en honing, een Roemeense lekkernij, stroopwafels en houten speelgoed zijn er eveneens te koop. Daarnaast groendecoratie maar ook oliebollen, en nog veel meer kunt u op deze fair verkrijgen. Ook is er een stedenspel waarbij er leuke prijzen te winnen zijn.

De fair wordt gehouden van 10.00 tot 15.00 uur in Zorgcentrum De Riederborgh aan de Boksdoornstraat 2 te Ridderkerk. De opbrengst komt geheel ten goede aan de hulp in Moldavië. Door de oorlog in buurland Oekraïne komen, in het armste land van Europa, nog meer mensen in de problemen dan er al waren. Met de winter voor de deur en enorme energieprijzen dreigen, velen die toch al niets hebben, geen verwarming te hebben. Velen hebben houtkachels maar kunnen niet aan hout komen. Bovendien is daar het hout erg duur, € 100,- per m3. Daarom is de opbrengst van deze fair bestemd voor deze groep waar via de Moldavische partner van de stichting contact mee is.

Kaarsen voor Moldavië en Oekraïne

Deze dag zullen er ook kaarsen ingezameld worden. We krijgen voor via onze partners dat er een groot gebrek is aan kaarsen. Dit komt doordat in deze landen een groot deel van het stroomnetwerk is gebombardeerd door Rusland.


Tot zaterdag 3 december!

ps. meer lezen over de houtactie en mogelijkheden tot doneren, zie nieuwsartikel.

Sinds 1995 actief met hulpverlening in Roemenië
Ook actief in Moldavië

Draagt Elkanders Lasten Ridderkerk

Eikendreef 81 - 2982 CJ Ridderkerk - Tel. 0180-412698 - IBAN: NL30 INGB 0670471046