logo Draagt Elkanders Lasten

Kledinginzameling en transport

KledinginzamelingHeeft u nog goede en schone kleding, dekens, schoenen, beddengoed, handdoeken, baby/kinderkleding of speelgoed over? Kom dan op maandagavond (m.u.v. 2e feestdagen) tussen 19.00 en 19.30 uur langs op de Lagendijk 78 te Ridderkerk!

Sinds het begin van ons ontstaan zijn we actief met het inzamelen van kleding. Door de jaren heen hebben we verschillende inzamellocaties gehad en sinds 2001 huren we een gedeelte van een schuur aan de Lagendijk 78. Elke maandagavond staan er vrijwilligers klaar om de kleding in ontvangst te nemen. Ook hebben we een grote groep sorteerders die de kleding sorteert en verpakt in bananendozen. Het verpakken in bananendozen maakt het laden van een transport gemakkelijker.

GoederentransportGemiddeld twee keer per jaar (wanneer de loods vol begint te raken) kan er weer een vrachtwagen volgeladen worden. De goederen worden via onze Roemeense partners verspreid onder de allerarmsten.
De kosten van een transport lopen al snel richting de €3000. Om een gedeelte van de transportkosten te dekken vragen wij u €1,- per ingeleverde zak kleding.

Vindt u het ook belangrijk dat we hiermee door kunnen gaan? U kunt een donatie voor het transport achterlaten op de donatiepagina door te kiezen voor de optie ‘transport’.

Sinds 1995 actief met hulpverlening in Roemenië
Ook actief in Moldavië

Draagt Elkanders Lasten Ridderkerk

Eikendreef 81 - 2982 CJ Ridderkerk - Tel. 0180-412698 - IBAN: NL30 INGB 0670471046