Rommelmarkt Dinteloord 11 maart 2017

Deze dag was er een gezellige rommelmarkt in het Hervormd Centrum van  Dinteloord. Met drie auto’s “rommel” gingen we erheen en met twee volle auto’s terug naar Ridderkerk.
Het was niet echt druk deze dag en daarom waren we niet “uitverkocht”. Desondanks toch nog een opbrengst van € 63,15.
Er kwam ook een verslaggever langs van de West Brabantse krant die vol belangstelling was voor het werk van onze stichting. Hij heeft een leuk stukje opgenomen in de West Brabander van 15 maart.
Prima voor onze Public Relations.