Grote opkomst in Uitzicht

Op maandagmiddag 19 februari hebben Wim en Roelie met veel plezier een presentatie gegeven in woonzorgcentrum Uitzicht in Vlaardingen. De meeste bewoners kennen onze stichting al van eerdere presentaties en er was dan ook veel belangstelling. Maar liefst 48 bewoners vereerden ons met een bezoek.

Ook aan de verkooptafel werden goede zaken gedaan. Van de handwerkclub hebben wij een gift ontvangen en in totaal hebben we €507,15 opgehaald. Verder is er ook nog iemand die mee wil doen met ons programma voor gezinssponsoring.

Kortom, het was geslaagde dag waar wij met dankbaarheid op terug kijken.