Doneren

Najaarsreis

Van 7 november tot en met 14 november gaan een aantal leden van ons bestuur (Wim, Roelie en Peter) op werkbezoek naar Roemenië en Moldavië. Dit keer gaan wij samen met een aantal leden van de CHR (Commissie Hulp Roemenië) uit Hardinxveld-Giessendam. De leden van de CHR hopen tijdens deze reis een nieuw project te vinden waarmee zij als commissie aan de slag kunnen, mogelijk in samenwerking met onze stichting.

Op 7 november om 14.55 uur hopen ze te vertrekken vanuit vliegveld Eindhoven naar de plaats Iasi waar ze om 18.35 (Roemeense tijd, 1 uur later) uur zullen landen.

Donderdag en vrijdag verblijft de groep in Botasani. Zaterdag tot en maandag zijn ze in Moldavië. Vervolgens vertrekt de groep uit Hardinxveld-Giessendam naar Oradea. De leden van ons bestuur blijven tot en met woensdag in Botasani, vanwaar ze vervolgens terugvliegen.

Uiteraard zal er tijdens deze reis weer een dag verslag te lezen zijn op onze facebookpagina. Vanuit Roemenië en Moldavië wordt u op de hoogte gehouden van de altijd bijzondere reis. Leeft u met de groep mee?

Sinds 1995 actief met hulpverlening in Roemenië
Ook actief in Moldavië

Draagt Elkanders Lasten Ridderkerk

Eikendreef 81 - 2982 CJ Ridderkerk - Tel. 0180-412698 - IBAN: NL30 INGB 0670471046